¿Qué lecturas os seducen más?

martes, 23 de febrero de 2010

SOPAR TERTÚLIA A TERRASSA:




LA CUINA D'AUTOR CATALANA ACTUAL







amb Montse Estruch


Xef del prestigiós Restaurant "El Cingle" de Vacarisses que fa poc va rebre una estrella Michelín. Sòlida professional que s'alça com una de les grans mestres cuineres del nostre temps, a l'alçada de Ferran Adrià o d'Arzak, portant aquesta essència femenina en l'exercici d'un ofici que sempre s'havia reservat a l'àmbit masculí.


Ens parlarà de les noves formes i usos que ha adoptat en els darrers anys la cuina d'autor a Catalunya, fent un viatge que ens portarà a entendre una mica més el món singular i exquisit que envolta l'Alta Cuina que es fa al nostre país.



Presenta: Àngel Brichs
membre de la Junta Directiva de l'Ateneu Terrassenc





Organitza: Ateneu Terrassenc





Divendres 26 de Febrer de 2010 a les 9 del vespre al Restaurant Cal Gendre.

C/ Baix Plaça, núm. 10
TERRASSA






-Menú del sopar-tertúlia (aprox.)-
(versió en Castellà)

PRIMER PLATO

Ensalada de verduras y pescado
Risotto de setas
Verduras a la brasa
Paté de mousse de pato con tostadas
Fideuá
Lacón ahumado a la gallega






SEGUNDO PLATO



Cordero a la brasa
Pollo a la brasa
Filete de cerdo con quesos
Merluza fresca a la plancha
Confite de pato a la manzana
Carpaccio de ternera
Chipirones a la andaluza
Lenguado con salsa de almendras






Bebida y postres incluidos



Precio: 14 €









Font: Vocalia d'Acció literària i filològica de l'Ateneu Terrassenc




No hay comentarios:

Related Posts with Thumbnails

Archivo de blog

Espacios publicitarios: