¿Qué lecturas os seducen más?

domingo, 7 de marzo de 2010

Agenda cultural




TRITEXTUALS. Diàleg entre escriptors i actors sobre diferents gèneres literaris. Espai Mallorca. Carrer del Carme, 55 (Barcelona). 3 de Març de 2010, a les 19.30 h. Ho ogranitza: AELC






Presentación de novela. Dos magistrados de Barcelona presentarán la novela de Lorenzo Silva, "La estrategia del agua". En la Casa del llibre de Barcelona, Passeig de Gràcia, 62. 5 de Marzo de 2010 a las 19.00 h.









8 de Març. Diverses institucions i entitats del món, com ara l'ONG Ayuda-Directa, celebren el Dia de la Dona Treballadora.








11a Edició del Voluntariat per la llengua. Dijous, 11 de Març, a les 19 h, a l'escola Vedruna. C/ Vall, 21. Terrassa. Organitza: Centre de Normalització lingüística de Terrassa i Rubí.








11 de Març. Conferència en commemoració de l'any Cerdà. a 2/4 de 8 del vespre, a l'Ateneu Terrassenc. Ca. Antoninus Pius, 79 de Terrassa. A càrrec de l'arquitecte i expert en Ildefons Cerdà, Txatxo Sabater.





XXVII PREMIS CAVALL VERD (Amb actuacions i concerts en directe). Palma de Mallorca, 12 i 13 de Març de 2010. Organitza: Associació d'escriptors en llengua catalana (AELC). Àmbit territorial de les Illes.






No hay comentarios:

Related Posts with Thumbnails

Archivo de blog

Espacios publicitarios: