¿Qué lecturas os seducen más?

domingo, 16 de mayo de 2010

Informativo cultural/ Informatiu cultural







Recital del viernes del Sarmiento. Lectura de algunos poemas del libro 'Árbol de sol', de Mónica López Bordón. El 14 de Mayo de 2010 a las 20.00 h, en el Salón de actos del BBVA, calle Duque de la Victoria, nº 12 de Valladolid. Entrada libre.









Debats de Filosofia a Vacarisses. Serà el segle XXI femení? Coordinen Mercè Blasco i Joan Carles Cirera. Divendres 14 de Maig a les 21.30 h. Al carrer dels Oms núm. 12 de Vacarisses.







50 anys amb la Nova cançó. Amb l'actuació de Maria del Mar Bonet, Núria Feliu, Marina Rossell i Carles Belda, entre d'altres. Divendres 14 de maig a les 22 h, al Teatre-Auditori de Sant Cugat.






La novela 'El Ángel de la Guarda', 2ª edición, en La Feria del Libro de Sevilla 2010. Sábado
15 de mayo 2010. Plaza Nueva y Plaza de San Francisco. 18.00 h. Pérgola, Sevilla. Después de la presentación, la firma de libros tendrá lugar en la caseta de la librería Araña en la Plaza Nueva, la caseta número 61. Programación de la Feria:
http://www.elcorreoweb.es/agendadesevilla/092987/feria/libro/sevilla










Cicle de tertúlies de primavera de la UPEC. Projecció del documental 'Gaza in Media' (la guerra de Gaza als mass media'. Amb la intervenció de Muhammad Rujailah, Pepe Nieto i Juan Linares. Dimecres 26 de Maig de 2010 a les 18.30 h. Local de l'UGT. Rambla Sta. Mònica núm. 10 1a Planta de Barcelona.








Conferència. 'Marroc: Autonomia àmplia i desenvolupament humà sostenible'. El dissabte 29 de Maig a les 11.30 h a la seu del PSC del Carrer Nicaragua núm. 77 de Barcelona. A càrrec de l'Il·lustríssim Mohamed el Yazghi, ministre d'Estat, fundador de la USFP. Organitza CODENAF Catalunya (cooperació i desenvolupament amb el Nord d'Àfrica-Catalunya. Obert a tothom. Es prega confirmar assistència. Podeu veure més informació clicant la imatge.









XX Premis de la crítica dels escriptors valencians. Sopar de lliurament de premis. Castelló de la Plana, el 4 de Juny de 2010 a les 21.00 h. Hotel Intur, C/Herrero, 20. S'inclou l'homenatge a l'escriptor Joan Pla.





'Visions'. Exposición en solitario del artista sirio Abdulla Al-Jassem. En la Galería 76 del Dubai International Art Centre, en la Villa 27, calle 75b de la Ronda Jumeirah, cerca del Jumeirah Town Centre. Del 19 de Mayo al 2 de Junio de 2010. En Dubai, (UAE). Más información en: www.artdubai.com








Exposicions 'Calder-Miró'. Del 22 d'Abril al 4 de Juliol. Al Centre Cultural de la Caixa de Terrassa (Rambla d'Ègara de Terrassa). Entrada gratuïta.













No hay comentarios:

Related Posts with Thumbnails

Archivo de blog

Espacios publicitarios: