¿Qué lecturas os seducen más?

sábado, 16 de octubre de 2010

Agenda d'octubre i novembre de 2010. Viatges, actes i exposicions:






L'artista brasilera d'origen italià Anna Maria Maiolino exposarà, del 15 d'octubre de 2010 al 16 de gener de 2011, les seves fotocomposicions i algunes de les seves últimes creacions (com és el cas de l'obra que il·lustra el cartell de la mostra) que realitzarà a la Fundació Antoni Tàpies (Barcelona). Per més informació: www.fundaciotapies.org









El diari 20 minutos ha convidat a l'equip de LITERATURA DEL MAÑANA, com a participants en la V Edición de los Premios 20Blogs, a la cerimònia d'entrega de premis que se celebrarà a la Sala Orange Café de Madrit, carrer Serrano Jover, 5 el proper dimecres 20 d'octubre d'enguany a les 20.15 hores. Per motius de distància i falta de temps, no hi podem anar; per tant, fem ostensible aquesta invitació per als escriptors i escriptores d'aquesta publicació que sí ho puguin fer.




Per la seva situació geogràfica i entorn històric, el monestir de Poblet sempre ha estat un indret místic dotat d'una força espiritual que els geomàntics anomenen de la terra o telúrica. Fos per trobar-se en terra del Temple o no, el cert és que aquesta porció de terra catalana ha estat, en passat i en present, llar de catalans d'arrel i prohoms com el mateix Antoni Gaudí, el qual ajudà en les tasques de conservació i restauració del monestir, ja de molt jove. D'aquí a pocs dies, l'Ateneu Terrassenc n'organitza una visita guiada, si més no, a una hora que té molt a veure amb els horaris religiosos que predominen en aquestes petites comunitats cristianes. Per aquells/es interessats/des, preneu nota: dissabte 6 de novembre a 1/4 de 8 del matí, sortint des de Terrassa cap a Poblet. Preu: 40 euros (s'inclou viatge amb bus, visita guiada i dinar). RESERVES: Fins el 22 d'octubre trucant al telèfon 93 780 41 52, o bé contactant per mail a la següent adreça: roset_llados@hotmail.com .





No hay comentarios:

Related Posts with Thumbnails

Archivo de blog

Espacios publicitarios: