¿Qué lecturas os seducen más?

sábado, 2 de abril de 2011

L'escriptora Gemma Solsona estrena, amb èxit, 'El sentit d'una vida'




'A les seves dues primeres presentacions, ha esgotat el 97% dels exemplars aportats per a les mateixes'



En contra del que molts poguéssim pensar, el nou llibre de la recent estrenada autora, la terrassenca Gemma Solsona Peñarroya, és quelcom més que un mer relat autobiogràfic. Un llibre que, en les seves dues primeres presentacions, ha esgotat el 97% dels exemplars aportats per a les mateixes. Es convertirà en un èxit més gran del que aquesta podia esperar? El cert és que aquesta novetat editorial, gens sensacionalista però sí dotada d'una faceta molt intimista, s'està obrint pas en un món on qualsevol idea és del tot acceptada; i molt més encara si ho fa una dona com la Gemma, que podríem qualificar com el prototipus «ideal» de la dona alliberada d'avui, valenta, forta i independent.

Una forma nova d'explicar-nos la vida d'una altra manera. Un petit èxit editorial que se'ns apropa a una diada, cada vegada més propera, on les noves tecnologies i llurs eines de treball (table pcés, blogs, xarxes socials...) hi seran més presents que mai, tot compartint desitjos que van més enllà de la literatura, com Solsona...





 




















Imatges: segona presentació d'El sentit d'una vida a la terrassenca El Cau Ple de Lletres, el proppassat 24 de març de 2011.

Imprimir artículo Wikio

No hay comentarios:

Related Posts with Thumbnails

Archivo de blog

Espacios publicitarios: