¿Qué lecturas os seducen más?

viernes, 2 de noviembre de 2012

Agenda cultural. Exposicions, presentacions, i xerrades:



Presentació del projecte Fundación de los Comunes, del qual formen part, quant a la seva principal projecció lliberal-cultural, destinada a la consecució de la llibertat comuna dels béns creatiu-culturals, l'Universitat Nòmada, Traficantes de Sueños, La Casa Invisible de Màlaga i el mateix Ateneu Candela de Terrassa.  El proper 9 de novembre a les 19.30 h, a l'Ateneu Candela (Terrassa).







Calendari d'exposicions, i activitats poètico-teatrals a la sala Ada-Arts de Barcelona (amb la participació del poeta Agustín Calvo, o de la Cia. Human Trash, entre d'altres). Per més informació, consulteu l'imatge adjunta.















Exposició de figuratives del pintor Roc Alabern, a Punt d'Art: C. Volta, 12 (Terrassa). Fins el proper 15 de novembre d'enguany. 








Cicle John Cage a la Fundació Antoni Tàpies. S'iniciarà amb la lectura d'extractes d'Empty Words, el proper dijous, 22 de novembre de 2012, a les 19.00 h (tancant-se el 26 del mateix mes). La proposta d'aquesta activitat és la conjugació que tenia per l'autor els tres temes de la seva vida: la música, el ritme, i la societat.


















Imprimir artículo Wikio

No hay comentarios:

Related Posts with Thumbnails

Espacios publicitarios: